RODNI LIST SINA KEJT MIDLTON I VILIJAMA OTKRIO PRAVU ISTINU: Ovaj detalj NIKOM NIJE PROMAKAO, a sigurno ga NE ZNATE
Princ Vilijam i Kejt Midlton, Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

VELIKA BRITANIJA

RODNI LIST SINA KEJT MIDLTON I VILIJAMA OTKRIO PRAVU ISTINU: Ovaj detalj NIKOM NIJE PROMAKAO, a sigurno ga NE ZNATE

Istinu o pravom zanimanju Kejt Midlton i princa Vilijama otkrio je rodni list malog princa Luisa

Objavljeno:

Svi znamo da su se Kejt Midlton i princ Vilijam upoznali na fakultetu, ona je završila Istoriju umetnosti, a on je započeo studije na Istoriji umetnosti, a završio ih na geografiji. Međutim, znate li čime se oni bave?

Prošlog meseca mali princ Luis proslavio je šesti rođendan, a njegovi ponosni roditelji spremni su da učine sve kako bi njegov rođendan bio poseban dan. Luis, treće i najmlađe dete princa Vilijama i Kejt Midlton, rođen je u bolnici St Mary's u Londonu u 11:01 tog 23. aprila 2018. godine.

I dok postoje različiti protokoli koji okružuju dolazak kraljevske bebe, postoje neke stvari koje svi roditelji moraju učiniti - čak i ako ste budući kralj i kraljica. Nakon Luisovog dolaska na svet, njegov otac prijavio je njegovo rođenje, potpisavši papire u Kensingtonskoj palati.

Službeni dokument navodi datum i mesto rođenja bebe kao 23. april 2018, bolnica St Mary's u Vestminsteru. Takođe je potvrđeno puno ime i prezime novorođenčeta - Njegovo Kraljevsko Visočanstvo princ Luis Artur Čarls od Kembridža. Zanimanja Vilijama i Kejt takođe su zabeležena u dokumentima.

Njihova zanimanja su: princ i princeza Ujedinjenog Kraljevstva.

Kejt i Vilijam
Kejt i Vilijamfoto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Kao mesto rođenja za princa je zabeležen Padington, a za princezu Riding. Bebina adresa je porodični dom, Kensingtonska palata.

Kada je Vilijamov rodni list potpisan 1982, nije bilo kolone za zanimanje princeze Dajane. Zanimanje majke uvedeno je u rodni list tek 1984. godine.

Roditelji u Ujedinjenom Kraljevstvu zakonski imaju 42 dana da službeno prijave rođenje deteta, iako su Vilijam i Kejt to učinili već osam dana nakon njenog poroda. Za razliku od većine roditelja, članovi kraljevske porodice nisu morali čekati u redu kod matičara. Matičar je otišao u Kensingtonsku palatu gdje je Vilijam potpisao dokument u udobnosti svog doma.

Vilijam i Kejt prijavili su Džordža 11 dana nakon što je rođen. Nasuprot tome, registrovali su Šarlotino rođenje samo tri dana nakon što je stigla 2. jula 2015. godine. Princ i princeza od Velsa objavili su imena svoje starije dece samo dva dana nakon rođenja, par je pričekao četiri dana pre nego što je otkrio Luisovo. Vilijam je tada priznao da još uvijek 'rade' na imenu.

''Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža sa zadovoljstvom objavljuju da su svom sinu dali ime Luis Artur Čarls. Beba će biti poznata kao Njegovo Kraljevsko Visočanstvo princ Luis od Kembridža'', objavili su tada.

Bonus video:

03:08

BATA SPASOJEVIĆ PROGOVORIO O SVOM DETINJSTVU I ŽIVOTU Evo šta je rekao o Kejt Midlton i njenom stajlingu OTKRIO I SKIVENI TALENAT!

(Espreso/Mondo/Story.hr/Mirror/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.